دیوار چین - دالرالترجمه ماندارین - مترجم چینی

دیوار چین یکی از سازه های معروف بشر است، چرا که در طول سالیان سال این بنای تاریخی هنوز در کشور چین باقی مانده است و یکی از معروف ترین مناطق گردشگری کشور چین به شمار می آید. با ماندارین همراه باشید تا بیشتر درمورد این بنای تاریخی بدانیم …

بخش مهمی از دیوار چین  بین سالهای 206 و 220 قبل از میلاد توسط قین شی هانگ اولین امپراطور چین ساخنه شد است و با گذشت زمان توسط امپراطوران دیگر سلسله ها باز سازی و توسعه یافت است.بیشترین بخش از این دیوار در دوران سلسله مینگ و بین سال های 1364 تا 1644 میلادی ساخته شده است و درواقع قسمت های باقی مانده از دیوار چین به این دوران باز میگردد.

چرا دیوار چین ساخته شد ؟

چرا دیوار چین ساخته شد ؟

از دلایل و اهمیت های ساخت این بنا میتوان به محافظت از شهر و کشور از حمله دشمن، کنترل مهاجرت، عبور و مرو مردم و تجارت کالاهیی که از طریق جاده ابریشم به این کشور وارد می شد را می توان نام برد.

طول این دیوار در حال حاضر به 6000 کیلو متر میرسد، شاید باور کردنی نباشد اما ابنا بر بسیاری از شواهد و اسناد بدست آمده طول این دیوار بیش از 50000 کیلومتر بود است که با گذر زمان و حوادث گوناگون به شکل امروزی در آمده است.

از نکات مهم در ساخت این دیوار می توان به استفاده از مصالح داخل شهر ها اشاره کرد که اکثر سنگ ها و مصالح توسط مردم و استفاده از حیوانات باربر به ارتفاعات حمل میشده است که با توجه به مساحت ساخت این بنا و امکانات آن زمان کاری دشوار و سخت محسوب میشود.

ساخت این بنا با یکسری از افسانه ها و داستان های تاریخی چین گره خورده است که یکی از این افسانه ها داستان فرو پاشیدن قسمتی از دیوار چین است. این افسانه روایت کننده داستان زنی به نام منگ جیانگنو (Meng Jiangnu) است. او از درد فراغ همسرش که از کارگران ساخت دیوار بود و مدت ها ناپدید شده بود بسیار غمگین بود و در حالی که از پیدا کردن شوهرش نا امید شده بود در کنار قسمتی از دیوار شروع به گریه کردن میکند که ناگهان دیوار از هم شکافته شده و جسد مرد را به بیرون پرت میکند، این اتفاق مدتها بین مردم نقل شده است و امروزه نیز در بسیاری از اشعار و داستان ها نیز از آن یاد میکنند.

امروزه با توجه به این که این دیوار از مقاصد مهم گردشگری به شمار میرود، رفت و آمد مردم به آنجا موجب فرسایش و از بین رفتن این بنا شده است، همان طور که تنها 20 در صد از آن دیوار سالم وقابل باز دید است و کم تر از 30 در صد آن به صورت نیمه تخریب در آمده و غیر قابل بازدید است.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *