Alipay پیدایش و شکل گیری علی پی

در سال ۲۰۰۳، شرکت تاوباو (از فروشگاه های آنلاین اینترنتی تاسیس شده توسط شرکت علی بابا) سرویس پرداخت آنلاین تحت عنوان علی پی را راه اندازی کرد. بانک مرکزی چین نیز جهت ارائه دهندگان پرداخت شخص ثالث، مجوز هایی را صادر کرد که این امر را با سهولت انجام دهند. به دنبال آن  با صدور دستورالعمل‌های جداگانه ای که برای مؤسسات پرداخت مالی و تأمین مالی خارجی صادر کرد موجب جذب این شرکت ها به استفاده از این برنامه شد. علی پی تقریباً نیمی از بازار پرداخت آنلاین غیر بانکی چین را بدست گرفت. این شرکت پرداختی به عنوان یکی از شرکت های چینی توسط شرکت علی بابا با مدیریت شخصی چینی به نام جک ما کنترل می شد، با توجه به این امر و به منظور تسهیل در قوانین و مجوز های استفادی از این نرم افزار، اقدام به بازسازی و بازنگری نمودند تا تمامی شرکت ها خارجی و داخلی به راحتی بتوانند برای خرید های خود از آن استفاده کنند.

تاریخچه و درباره شرکت نرم افزار علی پی ALIPAY

شرکت علی بابا در سال ۲۰۱۰ در پی یک حرکت بحث بر انگیز علی پی را از خود جدا نمود. این حرکت موجب اختلافاتی بین شرکت های علی بابا، یاهو و سافت بانک به عنوان مالکان این نرم افزار شد که در نهایت این اختلافات در سال 2011 برطرف گردید. به اظهار رسانه ها انتقال مالکیت علی پی موجب بی اعتمادی سرمایه داران و تجار خارجی به سرمایه گذاری های چین شد که تاثیر بسزایی در میزان مبادلات تجاری آن زمان داشت.

امکانات نرم افزار علی پی AliPAY

امکانات نرم افزار علی پی AliPAY :

پلتفرم علی پی در گوشی‌های هوشمند قابل استفاده می باشد و درقالب برنامه کیف پول علی پی تراکنش های مالی را انجام می دهد. در این برنامه عمدتاً از کیو آر کد ها (QR Code) برای پرداخت‌های محلی در فروشگاه و سایر قسمت ها استفاده می‌شود. تقریباً در این برنامه اکثر نیاز های روز مره چون پرداخت های کارت اعتباری، مدیریت و کنترل حساب‌ بانکی، خرید بلیط قطار و اتوبوس، ثبت سفارش غذا، پرداخت و ثبت بیمه، ارائه خدامت شرکتی و … گنجانده شده است و تمام اهداف مدیران این برنامه جلب رضایت مشتری ها و استفاده کننده از آن می باشد.

علی پی در هفتمین سال فعالیت خود به منظور ارتقاء خدمات، 300 شهر کشور چین را تحت پوشش قرار داد و از سازمان های زیادی نیز به منظور گسترش فعالیت ها حمایت کرده است. در این مدت خدمات خود را نیز گسترش داده و علاوه بر پرداخت قبوض آب و برق امکان پرداخت جریمه خودرو، حمل و نقل، هزینه تحصیل و … را اضافه کرده است.

با راه اندازی سرویس باز پرداخت کارت اعتباری توسط این پلتفرم، بیش از 40 کارت اعتباری صادر توسط بانک ها تحت پشتیبانی این برنامه قرار گرفت. لازم به ذکر است علی پی با ارائه خدماتی چون باز پرداخت خودکار، یادآوری جهت باز پرداخت، بررسی رایگان صورت حساب کارت های اعتباری و سایر خدمات مالی درحال حاضر از محبوب ترین سکوهای باز پرداخت شخص ثالث است.

در حال حاضر بیش از 65 نهاد مالی چون ویزا کارت و مستر کارت برای خدمات مالی و همچنین اکثر شرکت های خدماتی و اقتصادی (فروشگاه ها کوچک و بزرگ، تاکسیرانی، کسب و کار های آنلاین و محلی چین و …) جهت پرداخت های خود با این نرم افزار همکاری دارند و موجب محبوبیت و مورد استفاده قرار گرفتن این نرم افزار در بین نفرات ساکن در کشور چین شده است.

 

محافظت از حریم خصوصی در نرم افزار علی پی

محافظت از حریم خصوصی در نرم افزار علی پی

این شرکت با شعار امنیت حساب شما اولویت اصلی ماست ضمن بکار گیری پیشرفته ترین فناوری های رمز گذاری این طمینان را به شما می دهد که پرداخت های انجام شده در حریمی امن و محافظت شده انجام می شود. همچنین اطلاعات اشخاص را با امنیت بالا نگهداری می کند و از سرقت این اطلاعات جلوگیری می کند.

این نرم افزار با مکانیزم امنیتی متعدد از امنیت حساب کاربری اطمینان کسب می کند. سیستم رمز گذاری آن به صورتی است که رمز ورودی به این نرم افزار با رمزی که جهت پرداخت وارد می کنید متفاوت است و امکان تغییر رمز کاربر تا چندین مرتبه مجاز است. با نصب یک گواهی دیجیتال تمامی اطلاعات ارسال شده افراد توسط شبکه را رمز گذاری می کند و هکرها نمی توانند به اطلاعات دسترسی داشته باشند که این امر امنیت معاملات را افزایش می دهد.

از مهمترین فعالیت های این شرکت که در چهارچوبی با امنیت بالا انجام می دهد جلوگیری از فعالیت های پولشویی، کلاهبرداری از کارت های اعتباری است و بر حساب ها و تراکنش ها نفرات نظارت دارد.

کسانی که دسترسی و یا تراکنش غیر مجاز از حسابشان صورت گرفته است باید ظرف مدت 90 روز پس از این اتفاق به پشتیبانی این نرم افزار اعلام کنند. برای جلوگیری از سرقت و دسترسی غیر مجاز به حسابتان باید مرتباً صورت حساب خود را بررسی کنید. پس از هر پرداخت از طریق ایمیلی که دریافت می کنید از حساب خود مطلع شوید. با این روش می توانید از تراکنش های غیر مجاز جلوگیری کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *